FLIP TOP Push Small

FLIP TOP Push Small

De EVOLINE Flip Top Push is een fraaie inbouwoplossing voor stroom, data en multimedia aansluitingen en kan door middel van een "Push-To-Open" functie worden geopend.
FLIP TOP Push SmallFLIP TOP Push Small
De Flip Top Push is zeer snel in te bouwen door middel van rasterverstelling en is geschikt voor werkbladen met een bladdikte tot 50mm.Naast een aantal standaard configuraties is de Flip Top Push ook naar wens samen te stellen in iedere gewenste variant met stroom, data, USB charger en multimedia aansluitingen zoals HDMI, DVI, USB, Display Port en meer.In de Flip Top Push wordt gebruik gemaakt van wisselmodules (met uitzondering van stroom en USB charger) die in een later stadium eventueel gewisseld kunnen worden voor (een) andere wisselmodule(s).

Bestelnummer
1593 7002 4900
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
024 Aluminium

Kijk ook eens naar…

FLIP TOP Push Medium

FLIP TOP Push Medium

Prijs:
Op aanvraag

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0