BRIDGE

BRIDGE

Design Orlandini
Bridge, een moderne en veelzijdige collectie die wordt gekenmerkt door de ronde vormen van de enkele schaal en de gesplitste rugleuning.
Minimale besteleenheid: 2
Vanaf
493,-
Incl. BTW: 596.53
BRIDGE BRIDGE BRIDGE
Alle elementen zijn perfect geïntegreerd om originele, praktische, comfortabele stoelen te ontwerpen die geschikt zijn voor gebruik in woningen, kantoren en horeca gelegenheden. Verschillende versies van Bridge kunnen worden gemaakt door de verschillende structuren, shells en accessoires die beschikbaar zijn te matchen. Een verchroomde plaat kan op de rugleuning worden gemonteerd om de twee delen te verbinden, waardoor een betere grip van de stoel mogelijk is. Alle basissen zijn ontworpen om stapelbaarheid, divers gebruik en opslag van de stoel mogelijk te maken.

Afmeting: 56x56x82cm (BxDxH)

 

Standaard uitgevoerd met stofgroep 2. Andere stofgroepen op aanvraag.

 

Optioneel:

  • Andere stofgroep (+ € 15,- excl. BTW)
  • Met armleuningen (+ € 122,- excl. BTW)
  • Armleuning met schrijftafel (+ € 131,- excl. BTW)
  • Bekleding voor armleuning (vanaf + € 37,- excl. BTW)
  • Koppelingshaak (+ € 28,- excl. BTW)
  • Trolley (+ € 554,- excl. BTW)

Bestelnummer
X0311
Merk
Rubrieken
Collecties

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0