BEACHOUSE

BEACHOUSE

Design Dymitr Malcew
BEACHHOUSE is één van de drie Bejot collecties (BEACHHOUSE, TREEHOUSE, CAVE) die met haar vormen en functionaliteiten refereert naar het concept van Biophilic Design.
Vanaf
4550,-
Incl. BTW: 5505.50

Hierbij is er een sterke relatie tussen design, mens en natuur. Het Biophilic Design geeft gehoor aan de behoeftes van de gebruikers en heeft als doel heeft het contact met de natuur te herstellen. Dit is terug te zien in de vormen en houten elementen van BEACHHOUSE, die in combinatie met de lichtinval het gevoel van buiten zijn, naar binnen halen. BEACHHOUSE is ontworpen door Dymitr Malcew, een Poolse designer, en is een knipoog naar de overdekte strandstoel. Dit geeft de collectie een positieve en zomerse vibe. Het alledaagse, vlakke zitgedeelte helpt ontspannen en geeft de gebruiker een kalm en vastberaden gevoel. Het is nu eenmaal eenvoudiger om uitdagingen op te lossen in een ontspannen en comfortabele ruimte. Face to face, zonder afleiding van omgevingsgeluiden. Dan kunnen ideeën ontstaan en gedeeld worden.

Afmeting: 194x82x201/172cm (BxDxH)

Standaard zijn de buitenste panelen geheel gestoffeerd in stof naar keuze, optioneel (meerprijs) zijn de buitenste panelen leverbaar in vurenhout (4 kleuren) of natural-eiken.

 


Bestelnummer
BH
Merk
Verkrijgbaar in de kleuren
CHARLES (Stofgroep 2)
FIGHTER (Stofgroep 2)
PASTEL (Stofgroep 2)
ROCCIA (Stofgroep 2)

Kijk ook eens naar…

TREEHOUSE

TREEHOUSE

Vanaf3850,-
QUADRA SHA

QUADRA SHA

Vanaf2368,-

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0