BEACHOUSE

Design Dymitr Malcew
BEACHHOUSE is één van de drie Bejot collecties (BEACHHOUSE, TREEHOUSE, CAVE) die met haar vormen en functionaliteiten refereert naar het concept van Biophilic Design. Hierbij is er een sterke relatie tussen design, mens en natuur. Het Biophilic Design geeft gehoor aan de behoeftes van de gebruikers en heeft als doel heeft het contact met de natuur te herstellen. Dit is terug te zien in de vormen en houten elementen van BEACHHOUSE, die in combinatie met de lichtinval het gevoel van buiten zijn, naar binnen halen. BEACHHOUSE is ontworpen door Dymitr Malcew, een Poolse designer, en is een knipoog naar de overdekte strandstoel. Dit geeft de collectie een positieve en zomerse vibe. Het alledaagse, vlakke zitgedeelte helpt ontspannen en geeft de gebruiker een kalm en vastberaden gevoel. Het is nu eenmaal eenvoudiger om uitdagingen op te lossen in een ontspannen en comfortabele ruimte. Face to face, zonder afleiding van omgevingsgeluiden. Dan kunnen ideeën ontstaan en gedeeld worden.

Afmeting: 194x82x201/172cm (BxDxH)

Standaard zijn de buitenste panelen geheel gestoffeerd in stof naar keuze, optioneel (meerprijs) zijn de buitenste panelen leverbaar in vurenhout (4 kleuren) of natural-eiken.

 

Bestelnummer BH
Merk

Verkrijgbaar in de kleuren

CHARLES (Stofgroep 2)
FIGHTER (Stofgroep 2)
PASTEL (Stofgroep 2)
ROCCIA (Stofgroep 2)
Vanaf
4245 .00
Excl. BTW
Incl. BTW: 5136.45
BEACHOUSE in de showroom bekijken?
Bel 020 617 01 26 om zeker te zijn dat deze aanwezig is.
BEACHOUSE BEACHOUSE BEACHOUSE
BEACHOUSE
BEACHOUSE

Downloads

FIGHTER

FIGHTER

Stofgroep 2

Downloads Download
ROCCIA

ROCCIA

Stofgroep 2

Downloads Download
PASTEL

PASTEL

Stofgroep 2

Downloads Download
CHARLES

CHARLES

Stofgroep 2

Downloads Download

Adresgegevens

KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

Telefoon 020-617 01 26
info@kmpkantoormeubilair.nl

Veilig betalen met iDeal

KMP Kantoormeubilair levert zowel aan BEDRIJVEN als PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0