Qlocktwo Earth 90 - Raw Iron

Qlocktwo Earth 90 - Raw Iron

Creator's Edition by Biegert & Funk
XL-uitvoering van de Qlocktwo Raw Iron, echt een super eye-catcher voor aan de wand! Het front wordt in de Biegert en Funk Manufacture met open vlam verhit en daarna afgekoeld in olie en ondergaat een laatste, handmatige, afwerking met benzine, voor een unieke ruwe metalen look ontstaat.

Door deze bijzondere behandeling is elke “Raw Iron” uitvoering uniek in zijn uitvoering en uitstraling. De kleur varieert van diepzwart tot blauw en antraciet. Elke uitvoering is zo uniek dat het het predicaat “Creators Edition” mag dragen en individueel genummerd wordt. BEL ONS VOOR DE BESTE DEAL!

Afmeting: 90x2x90cm (BxDxH)

 

  • Beschikbare Talen: - AR - CA - CH - CS - CT - CZ - DE/D2/D3 - DK - EN/E2 - ES - FR - GR - HE - IT - JP - NL - NO - PE - PO - RU - SE - TR
  • Inclusief FLASHSETTER

 

OPTIONEEL:

  • Infrarood AFSTANDSBEDIENING  (+ Eur.  51,24)
  • Houten corpus, ZWART gelakt RAL 9005 (+ Eur.  438,02)

 

 


Bestelnummer
LG4 NLRI
Rubrieken
Collecties

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0