SIMPLE

Individuele schermen zorgen voor een simpel, estetisch alternatief ten opzichte van akoestische afwerkpanelen. Als je geen wanden hoeft te koppelen of geen spullen aan wanden hoeft te hangen dan kunnen schermen precies hetgeen zijn waar u naar op zoek bent. De schermen van Simple zijn perfect voor kantoortuinen die een open zicht dienen te hebben maar waar wel eigen ruimtes en privacy hoog in het vaandel staan, de afscherming is dan ook belangrijker dan de isolatie.

Geef je werkomgeving een unieke uitstraling met de Simple. Simple is een 28mm dik scherm wat bestaat uit 26mm MDF wat bekleed is in de Camira Blazer Fabric lijn. Verbeter de uitstraling van uw werkruimte door juist een kleur te kiezen met hoog contrast of juist met een kleur die niet opvalt, de keuze is aan u. Camira Blazer Silverdale, Silcoates en Napier zijn de standaard kleuren. De Simple is ook verkrijgbaar als akoestische afwerkwanden.
 

Merk
Vanaf
200 .00
Excl. BTW
Incl. BTW: 242.00
SIMPLE in de showroom bekijken?
Bel 020 617 01 26 om zeker te zijn dat deze aanwezig is.
SIMPLE SIMPLE
SIMPLE
SIMPLE
SIMPLE

Adresgegevens

KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

Telefoon 020-617 01 26
info@kmpkantoormeubilair.nl

Veilig betalen met iDeal

KMP Kantoormeubilair levert zowel aan BEDRIJVEN als PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0