SIMPLE
Actieprijs!

SIMPLE

INCL. KLEMMEN!
Individuele schermen zorgen voor een simpel, estetisch alternatief ten opzichte van akoestische afwerkpanelen.
340,-
Vanaf
240,-
Bespaar nu 29%
Incl. BTW: 290.40

Als je geen wanden hoeft te koppelen of geen spullen aan wanden hoeft te hangen dan kunnen schermen precies hetgeen zijn waar u naar op zoek bent. De schermen van Simple zijn perfect voor kantoortuinen die een open zicht dienen te hebben maar waar wel eigen ruimtes en privacy hoog in het vaandel staan, de afscherming is dan ook belangrijker dan de isolatie. SIMPLE is verkrijgbaar als Opzetwand, Bench scheidingswand en Voorzetwand.

Geef je werkomgeving een unieke uitstraling met de Simple. De Simple wand is een 28mm dik scherm wat bestaat uit 26mm MDF en gestoffeerd in de Camira CARA Fabric lijn. Verbeter de uitstraling van uw werkruimte door juist een kleur te kiezen met hoog contrast of juist met een kleur die niet opvalt, de keuze is aan u. Camira CARA Glass en Lead zijn de standaard kleuren. De Simple is ook verkrijgbaar in een akoestische versie.

De SIMPLE is verkrijgbaar als opzetwand, maar ook als Bench scheidingswand en Voorzetwand. Meerdere kleuren, maatvoeringen en stofsoorten op aanvraag leverbaar!


 


Merk
Verkrijgbaar in de kleuren
EJ004 Glass
EJ104 Lead

Kijk ook eens naar…

BASIC
Actieprijs!

BASIC

Vanaf140,-
Bespaar nu 41%
A50 Akoestische Opzetwand
Actieprijs!

A50 Akoestische Opzetwand

Vanaf385,-
Bespaar nu 20%
STITCH

STITCH

Vanaf263,-

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2023. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0