STITCH

Individuele schermen zorgen voor een simpel, estetisch alternatief ten opzichte van systeemwanden. Als je geen wanden hoeft te koppelen of geen spullen aan wanden hoeft te hangen dan kunnen schermen precies hetgeen zijn waar u naar op zoek bent. De schermen van Stitch zijn perfect voor kantoortuinen die een open zicht dienen te hebben maar waar wel eigen ruimtes en privacy hoog in het vaandel staan, de afscherming is dan ook belangrijker dan de isolatie.

Stitch schermen zijn de schitterende, met de hand gestoffeerde 32mm schermen. Deze luxueuze schermen zijn beschikbaar in een overvloed van verschillende kleuren om zo in elke omgeving te passen. Stitch is beschikbaar in 8 verschillende stoffen, twee stiknaad stijlen, drie randkleuren en twee garenkleuren. Indien dit niet uw keuze is dan is elke andere kleur, of combinatie van kleuren bespreekbaar, neem dan gerust contact met ons op.

Bestelnummer 2500154076
Merk

Verkrijgbaar in de kleuren

RVS mat
Vanaf
263 .00
Excl. BTW
Incl. BTW: 318.23
STITCH in de showroom bekijken?
Bel 020 617 01 26 om zeker te zijn dat deze aanwezig is.
STITCH STITCH
STITCH
STITCH
STITCH
STITCH
STITCH
STITCH

Adresgegevens

KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

Telefoon 020-617 01 26
info@kmpkantoormeubilair.nl

Veilig betalen met iDeal

KMP Kantoormeubilair levert zowel aan BEDRIJVEN als PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0