Gratis transport!

Binnen Nederland en delen van het Vlaams Gewest*
Wegens succes leveren wij ook GRATIS* in de Vlaamse provincies Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant (incl. Brussel), Antwerpen en Limburg. (* bij afleveringen onder de Eur. 1.000,-- excl. BTW, met bestemming Vlaanderen, berekenen wij een transportbijdrage van Eur. 39,-- excl. BTW, pakketten per post n.t.b.)

Wij berekenen helemaal niets* voor het transport van de goederen binnen Nederland (en delen van het Vlaams Gewest)

Dat scheelt u al snel behoorlijk wat geld wanneer u direct een bestelling doet via onze website. (verzend- en transportkosten naar de Waddeneilanden en het buitenland (m.u.v. Vlaanderen) op aanvraag, met minimum basistarief van Eur.  29,00 EXCL. 21% BTW) 
 

Eigen transporteur en montage team

Voor de grote meubels werkt KMP met eigen transporteurs. Ook voor montage werkt KMP met een vast team. ‘Dit zijn allemaal vakmensen met binding met  het product. Ze zijn snel en kundig. De klant kan ze rechtstreeks bereiken, dat werkt voor iedereen prettig en efficiënt.

 

 

Adresgegevens

KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

Telefoon 020-617 01 26
info@kmpkantoormeubilair.nl

Veilig betalen met iDeal

KMP Kantoormeubilair levert zowel aan BEDRIJVEN als PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0