ERGO.RISE zit-sta bureau met FENIX-NTM® Blad 140cm
Actieprijs!

ERGO.RISE zit-sta bureau met FENIX-NTM® Blad 140cm

GRATIS LEVERING en MONTAGE!
Onze ERGO RISE zit- sta desk is verkrijgbaar met een MDF blad in 3 kleuren Fenix nano-laminaat.
920,-
720,-
Bespaar nu 22%
Incl. BTW: 871.20

ERGO.RISE zit-sta bureau met FENIX-NTM® Blad 140cmERGO.RISE zit-sta bureau met FENIX-NTM® Blad 140cmERGO.RISE zit-sta bureau met FENIX-NTM® Blad 140cmERGO.RISE zit-sta bureau met FENIX-NTM® Blad 140cmERGO.RISE zit-sta bureau met FENIX-NTM® Blad 140cmERGO.RISE zit-sta bureau met FENIX-NTM® Blad 140cm
Dankzij de revolutionaire Nanotechniek heeft Fenix NTM© unieke eigenschappen. Het eerste wat opvalt bij het zien van het materiaal is de ultra matte finish en de zeer lage lichtreflectie. Dat is niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar, Fenix NTM© voelt fluweel zacht en glad aan en vingerafdrukken zijn niet zichtbaar, ook niet op mat zwart. Een belangrijke eigenschap van de Nanotechniek is het zelf herstellend vermogen. Kleine krassen verdwijnen vanzelf door wrijvingswarmte door simpel gebruik van een droge doek. Ook hierin is Fenix NTM© onvergelijkbaar met ieder ander materiaal. Het elektrisch in hoogte verstelbare frame is onze ERGO.RISE uitgevoerd met 2 BOSCH motoren en wordt compleet geleverd met een bedieningsunit v.v. display en 4 memory posities en USB poort. Het frame is naar keuze leverbaar in WIT, ALUMINIUM, ZWART of ANTRACIET.

Afmeting: 140x80x65-130cm (BxDxH)

De FENIX bladen hebben een MDF kern van 22mm en de bladrand is verjongd (schuin aflopend) en zwart gelakt. De hoeken hebben een radius van 20mm. Een rechte ABS randafwerking in bijpassende kleur op aanvraag leverbaar. Andere afmetingen en kleuren mogelijk, op aanvraag.

 

OPTIONEEL:

  • Kabelgoot 80cm breed in zwart, aluminium, antraciet of wit (+ Eur.  44,--)

 

LEVERTIJD FENIX-NTM BLAD Ca. 5 WEKEN


Bestelnummer
ERGO.RISE.140
Merk
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
Bianco Male 0029
Grigio Londra 0718
Nero Ingo 0720

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0