ORGANIC LINK

ORGANIC LINK

Design Palma Kunkel Architektur + Design
Viasit biedt naast het uiterst succesvolle lounge systeem Organic Office het nieuwe modulaire systeem Organic Link, de basismodules laten zich eenvoudig combineren met comfortabele zitoplossingen voor een rustige communicatieve omgeving in een open space kantoor.
ORGANIC LINKORGANIC LINK
Organic Link, gebaseerd op drie basiselementen die lineair kunnen worden gecombineerd tot zitbanken van onbeperkte lengte. Zo is Organic Link het passende product voor rustige informele teambesprekingen en elegante wachtruimtes, met daaraan toegevoegd een optionele hoge achterwand die zowel een afschermende als een akoestische functie in een open ruimte heeft. Ontwerper Carsten Feil (Architektuur- und Design Palma Kunkel) ontwikkelde Organic Link met dezelfde achterliggende gedachte als Organic Office. Beide systemen verbroederen, en toch heeft elk zijn individuele voordelen: Terwijl Organic Office in de vrije ruimte fungeert en flexibele structuren creëert, markeert Organic Link grenzen in grote ruimtes – met name van belang in de momenteel actuele open space inrichtingen, waar de dringende noodzaak is afgeschermde zones te creëren voor het uitwisselen van ideeën in een rustige omgeving. Beide systemen hebben hun raakvlakken en ontwikkelen zich tot een zeer sterke combinatie.

Bekijk de downloads voor de mogelijkheden en vraag een offerte aan!


Kijk ook eens naar…

Organic Office

Organic Office

Prijs:
Op aanvraag
Organic WORK

Organic WORK

Prijs:
Op aanvraag

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0