Filex Chicago Monitorarm Enkel gasgeveerd (2-12 kg)
Actieprijs!

Filex Chicago Monitorarm Enkel gasgeveerd (2-12 kg)

De Filex Chicago gasgeveerde monitorarm is de ultieme monitorarm die modern design combineert met de beste ergonomische oplossing voor iedere werkplek! Doordat de Filex Chicago voorzien is van een universele Quick Release VESA (VESA 75 x 75 en 100 x 100) met kogelgewricht en een hoogwaardige gasveer in de arm, heeft deze monitorarm een draagvermogen van 2 tot en met 12 kg.
169,-
149,-
Bespaar nu 12%
Incl. BTW: 180.29
Filex Chicago Monitorarm Enkel gasgeveerd (2-12 kg)Filex Chicago Monitorarm Enkel gasgeveerd (2-12 kg)Filex Chicago Monitorarm Enkel gasgeveerd (2-12 kg)
Deze monitorarm is optimaal en eenvoudig in hoogte en diepte verstelbaar door de ingebouwde gasveer in de arm. De Filex Chicago arm wordt standaard geleverd met een bladklem met een “top-down”, montage mogelijkheid waardoor u niet meer onder het bureau hoeft voor montage en dit snel en eenvoudig door een ieder uit te voeren is. De Filex Chicago is uiteraard vervaardigd van vervaardigd gerecycled aluminium, circulair gecertificeerd en wordt geleverd met maar liefst 5 jaar omruil-garantie op alle onderdelen. Indien u later toch wilt werken met 2 schermen dan is dat ook geen probleem. U kunt deze arm upgraden met een Filex crossbar voor 2 schermen.

Afmeting: 


Merk
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
Wit
Zilver
Zwart

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0