COMETA W

COMETA W

Een bezoekers-draaistoel voor werkstation- en vergadertafels, in zowel zwart-wit poly-framesDe Cometa-fauteuilsfamilie verwelkomt een nieuwkomer: in feite heeft de collectie nu een bezoekers-draaistoel die ideaal is voor werkstation- en vergadertafels, in zowel zwart-witte Poly-frames.
Met de cometa bureaustoel voor werkplekken en vergadertafel ergonomie en functionaliteit voor de werkruimte op zijn best. Er zijn ook veel opties met een opvallende taak en een vergaderstoel voor een opvallende stijl met maximaal gebruikerscomfort.

Afmeting: 68x68x83-96cm (BxDxH)

Zithoogte: 44-57cm

Armleuninghoogte: 66,5cm

Gewicht: 11kg

 

Standaard stoffering voor zitting stofgroep D. Andere mogelijke stofferingen stofgroep C, E, F en P. Rugleuning altijd netweave stofgroep RT.

 

Optioneel:

  • Andere stofgroep (vanaf + € 3,- excl. BTW)

Bestelnummer
55143
Merk
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
Serie 100 Fabric (Cat. B)
Serie 200 Fabric (Cat. B)
Serie 600 Vinyl (Cat. B)

Kijk ook eens naar…

COMETA

COMETA

399,-
COMETA

COMETA

Vanaf353,-

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0