WING Chair
Actieprijs!

WING Chair

A-Cero (Joaquin Torres & Rafael Llamazares)
De WING-collectie van A-cero voor VONDOM, is ontstaan ??door rechte en gebogen lijnen op een dynamische manier samen te weven.
Gratis transport!
275.00
220 .00
Incl. BTW: 266.20

De WING-collectie van A-cero voor VONDOM, is ontstaan ??door rechte en gebogen lijnen op een dynamische manier samen te weven.
Deze extreme krommen en hoeken, die een typisch kenmerk zijn in de nieuwste ontwikkelingen van de architectuur, hebben nu het meubeldesign bereikt, waarbij wordt gekozen voor een vrije, delicate en organische lijn, die beweging genereert en zich scheidt van een vroeger spoor van over-rigidheid. Dit zijn gewaagde stukken die een meubel vormen met een enorme visuele impact en een indrukwekkende sculpturale en dynamische betekenis.

Afmeting: 50x56x74cm (BxDxH)

OPTIONEEL:

- Tegen meerprijs ook leverbaar in hoogglans gelakte uitvoering, dan ook in champagne als extra te kiezen kleur.

- Bijpassend kussen apart te bestellen.


Bestelnummer
53034
Merk
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
Black
Bronze
Anthracite
Ecru
Khaki
Beige
Navy
Orange
Pistachio
White
Plum
Red
Taupe
Steel
KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN enPARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2020. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0