Weishäupl Parasol Basic

Weishäupl Parasol Basic

Bestseller gemaakt van duurzaam hardhout
De Weishäupl Parasol Basic heeft een beschermende afwerking en de kap is waterafstotend en schimmelwerend, wat betekent dat korte regenbuien geen probleem zijn.
Vanaf
781,-
Incl. BTW: 945.01
Weishäupl Parasol BasicWeishäupl Parasol BasicWeishäupl Parasol Basic
De parasol is uitgerust met een ventilatieopening als bescherming tegen windvlagen. Bijna alle varianten zijn te bestellen in de gemêleerde, bries- of streepuitvoering of met volanten (ook wel ruches genaamd).

Het doek is  gemaakt van 100% polyacrylstof en wordt Teflon® behandeld tegen water, vlekken en schimmelvorming. Het materiaal wordt gekenmerkt door een hoge kleurechtheid en lichtbestendigheid, is waterdicht, slijtvast, vormvast, scheurvast en gemakkelijk te onderhouden. 

Alle acrylstoffen kunnen met de hand of in een wasmachine op 30° C worden gewassen en kunnen op lage temperatuur worden gestreken.

Uitvoering:

  • Massief essenhouten frame, beschermende afwerking
  • Parasolstok gemaakt van meerdere lagen essenhout
  • Roestvrijstalen verbindingen, gebogen leren riemen
  • Messing of met messing afwerking

Afmetingen: breedte x diepte x hoogte | doorloophoogte:

  • ∅335 x 280 | 221 cm

De Weishäupl Parasol Klassiek wordt geleverd zonder kantelmechanisme, parasolvoet, touw & katrol ophaalsysteem en beschermhoes, deze zijn leverbaar tegen meerprijs.


Bestelnummer
BA335001
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
Natuurlijk #01

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0