Nieuw! HushFree collectie 2024

Nieuw! HushFree collectie 2024

Het is zover, dé hushFree collectie is beschikbaar! De hushFree Small, hushFree Medium en hushFree Large zijn drie nieuwe hoogwaardige akoestische units in diverse afmetingen, deze premium lijn wordt naast de huidige Hushoffice units gelanceerd.
Voordelen: - Deze premium lijn beschikt over ISO 23351-1:2020-norm gecertificeerde akoestische waardes in klasse A en behoort daarmee tot één van de beste op de markt!- Het geavanceerde ventilatiesysteem zorgt ervoor dat de CO2 waardes gegarandeerd binnen de daarvoor gestelde norm blijven en dat de unit binnen 60 seconden volledig is geventileerd!- De verstelbare ledverlichting van 5000K draagt bij aan de gezondheid en het comfort van de gebruikers.- Alle units zijn gemakkelijk te verplaatsen door middel van wielen.- Verkrijgbaar met een optioneel reserveringssysteem.- Het interieur van de hushFree collectie is naar wens in te delen.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0