Dancing Queen 456
Actieprijs!

Dancing Queen 456

Design Victor Vasilev (2023)
Victor Vasilev heeft een decoratieve en toch technische lamp ontworpen: Dancing Queen, een hanglamp met een flexibele compositorische structuur die verschillende lichtindelingen mogelijk maakt.
2500,-
2000,-
Bespaar nu 20%
Incl. BTW: 2420.00
Dancing Queen 456Dancing Queen 456
Het centrale element van de compositie is een centraal horizontaal lichaam dat de LED-lichtbron omsluit en tien dunne metalen cilinders met verschillende diameters ondersteunt, ontworpen als verstelbare spots. De spots, meestal opgevat als technische componenten, worden een decoratief element in deze lamp vanwege hun onregelmatige vormgeving in formaat en plaatsing langs de centrale steun.Dancing Queen lijkt op een hangende sculptuur en creëert fascinerende lichtharmonieën. Het is verkrijgbaar in twee kleurvarianten: matzwart en glanzend grijs. Elegantie en functionaliteit, kwaliteit en dynamiek van licht, eenvoudige lijnen en eigentijdse afwerkingen maken Dancing Queen tot een project dat verschillende verlichtingsconfiguraties biedt, perfect voor alledaagse huiselijke scenario's

Afmeting: 125x33cm 

 


Bestelnummer
456
Merk
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
Matt Black
Laquered Grey

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0