Qlocktwo Earth 45 Pretty Pink
Actieprijs!

Qlocktwo Earth 45 Pretty Pink

Limited Edition!
Onder het motto "One Pink for Everyone" heeft QLOCKTWO een wereldwijde campagne gelanceerd voor hun nieuwste product: de QLOCKTWO PRETTY PINK.
1309,92
1109,92
Bespaar nu 16%
Incl. BTW: 1343.00
Qlocktwo Earth 45 Pretty Pink
De release van de film Barbie heeft een roze fenomeen op gang gebracht. Met het nieuwste object, PRETTY PINK, combineert QLOCKTWO hun tijdloze design met een virale trend voor de lancering van deze limited edition. Het unieke uurwerk heeft een extravagante tint die een compleet nieuwe ervaring voor het merk introduceert. Voor degenen die dapper genoeg zijn om hun stijl uit te drukken in hun interieur, wordt het een belangrijk statement van de identiteit van uw huis. QLOCKTWO PRETTY PINK is als compleet product verkrijgbaar op een limited edition corpus met speciale roze branding in de maat CLASSIC voor een beperkte periode. De tijd in woorden, standaard in het Nederlands.

Afmeting: 45x45x2cm (BxHxD)

 

  • Beschikbare Talen:  - NL - EN - FR - 
  • Inclusief FLASHSETTER

Bestelnummer
QT4 NLPP
Rubrieken
Collecties
Verkrijgbaar in de kleuren
Pretty Pink (Limited Edition)

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0