Podium Tribune

Podium Tribune

Design Piotr Kuchcinski
Podium van Balma is een functionele zitmodule, bedoeld voor kantoor- en openbare ruimten, lobby's, ruimten voor informele vergaderingen, dwz overal waar gemak en tijdelijkheid belangrijk zijn.
Podium TribunePodium TribunePodium TribunePodium TribunePodium TribunePodium TribunePodium TribunePodium TribunePodium TribunePodium TribunePodium TribunePodium TribunePodium Tribune
Podium modules zijn verkrijgbaar in drie varianten die vrij met elkaar kunnen worden gecombineerd, zodat een geconfigureerde tribune voor werk en vergaderingen ontstaat. De Podium tribune kan bovendien worden uitgerust met mediapoorten en kussens, prijzen op aanvraag. Dankzij de intrekbare wielen, die tijdens de montage in voeten worden veranderd, is het mogelijk om het podium-element precies op de gewenste plaats te zetten.

Afmetingen: 135x135x108cm (BxDxH)

 

OPTIONEEL:

  • Kussen (+ €  59,-- p/s)
  • Mediaport (op aanvraag)

 


Bestelnummer
Z2
Merk
Rubrieken

Kijk ook eens naar…

Tribune Grandstand
Actieprijs!

Tribune Grandstand

1471,40
1177,12
Bespaar nu 20%

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0