Over retourzendingen

Wij begrijpen dat het soms nodig is om een product te retourneren. Of het nu gaat om een defect artikel of gewoon omdat het niet aan je verwachtingen voldoet, wij staan achter je.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw retourervaring soepel en zorgeloos verloopt. Ons retourbeleid is ontworpen om jou te helpen bij het retourneren van producten zonder gedoe.

Hier zijn de belangrijkste punten:
 

  1. Retourtermijn: Je hebt 30 dagen de tijd om een product te retourneren vanaf de datum van aankoop. Zorg ervoor dat het product ongebruikt is en zich in de originele verpakking bevindt, inclusief alle accessoires en labels.
  2. Retourprocedure: Om een retourzending aan te vragen stuur je een e-mail aan info@kmpkantoormeubilair.nl of belt met 020 - 617 01 26. We sturen dan instructies om de retourzending te regelen.
  3. Terugbetaling: Zodra wij je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen wij overgaan tot de terugbetaling. Houd er rekening mee dat het enkele werkdagen kan duren voordat het geld op je rekening staat.
  4. Uitzonderingen: Bij het retourneren van producten is het belangrijk om te weten dat er enkele uitzonderingen zijn op het herroepingsrecht. Deze uitzonderingen hebben te maken met de aard van de producten en kunnen variëren. Producten die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt of aangepast aan jouw specifieke wensen vallen meestal buiten het herroepingsrecht. Dit geldt bijvoorbeeld voor op maat gemaakte meubilair. Uiteraard is dat niet het geval als er  fabricagefouten zijn geconstateerd.

Klantenservice

Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij vragen of problemen met betrekking tot retourzendingen. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of chat. Wij streven ernaar om snel te reageren en je een bevredigende oplossing te bieden.

 

Adres

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31

1175 RH  Lijnden

Telefoon020 - 617 01 26
E-mailinfo@kmpkantoormeubilair.nl
BankRabobank
T.N.V.KMP Kantoormeubilair
IBANNL26 RABO 0389 4907 68
BIC codeRABONL2U
KvK Amsterdam341 85 251
BTWNL-811760121B01
Over retourzendingen

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0