Qlocktwo Earth 45 - Velvet
Actieprijs!

Qlocktwo Earth 45 - Velvet

The Fusion of Design and Functionality
Sinds de oprichting is het merk QLOCKTWO synoniem geworden voor objecten die een verbinding vormen tussen horlogerie, vakmanschap en hedendaags interieurdesign.
1586,78
1386,78
Bespaar nu 13%
Incl. BTW: 1678.00
Qlocktwo Earth 45 - VelvetQlocktwo Earth 45 - VelvetQlocktwo Earth 45 - Velvet
Oprichters Marco Biegert en Andreas Funk leiden altijd het artistieke proces en onderzoeken voortdurend de evolutie van QLOCKTWO. Voor de lancering van de QLOCKTWO VELVET onderzocht het dynamische duo het concept van het nieuwe materiaal als uitbreiding van onze leefruimte. Geïnspireerd door de populariteit van velvet als belangrijke interieurstof voor meubels en accessoires, voegt de nieuwe voorkant een nieuwe dimensie toe aan de bestaande oppervlakken in de collectie. De toevoeging van een QLOCKTWO VELVET creëert een persoonlijk statement in elk huis; de intense, verzadigde tinten van de nieuwe fluweelachtige textuur creëren een gevoel van harmonie en is tegelijk een artistiek statement.

Afmeting: 45x45cm (BxH)

 

OPTIONEEL:

  • Houten corpus, zwart gelakt RAL 9005 (+ Eur.  285.12) TIJDELIJK GRATIS zolang de voorraad strekt!

Bestelnummer
QT4 NL
Rubrieken
Collecties
Verkrijgbaar in de kleuren
Noble Green
Warm Red

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0