MARI-SOL Collection

MARI-SOL Collection

Design Eugeni Quitllet
De Mari-Sol Collection, ontworpen door Eugeni Quitllet voor Vondom, bestaat uit een serie designtafels die technologie in zijn functie combineert met sensualiteit in zijn vorm.
MARI-SOL Collection
Deze tafels versieren terrassen over de hele wereld. De tafel weerstaat het weer, de zee en de zon en heeft verschillende afmetingen waardoor het zich aan elke omgeving kan aanpassen. De tafels zijn inklapbaar, wat hem praktisch maakt en dus ideaal voor flexibel gebruik in binnen- of buitenplaatsen. De Mari-Sol tafel is gemaakt van een geëxtrudeerde aluminium buis met een gegoten aluminium onderstel gecoat met epoxylak. Het tafelblad kan gekozen worden in glas of HPL. De tafels zijn in 3 hoogte formaten verkrijgbaar: 50cm, 73cm en 105cm.

Merk
Designer
Rubrieken
Collecties

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0