CLEOPAS

CLEOPAS

Design by Trevor Hollard & Brado
Een majestueuze en ergonomische structuur, een omhullende rugleuning en een zachte vulling: dit zijn de kenmerken van de koningin van comfort geschikt voor loungeruimtes, woonruimtes en andere horecaomgevingen.
Vanaf
2985,-
Incl. BTW: 3611.85
Het majestueuze maar moderne ontwerp maakt het tot een echt inrichtingsobject. Cleopas is verkrijgbaar in de lage versie met hoofdsteun, om een meer omhelzende zitting te bieden die ook het cervicale deel ondersteunt. De vulling is ontworpen om elastisch en niet-vervormbaar te zijn: het geeft het gevoel alsof je op een wolk zit en biedt superieur comfort in huis, hotel en andere ontspanningsruimtes. De schaal kan worden aangepast om contrasten tussen felle kleuren of monochrome composities te creëren. Cleopas is ook verkrijgbaar met de geverfde rugleuning, met een decoratief rasterpatroon. De stoel kan gecombineerd worden met een salontafel of een elegante en bijpassende poef.

Rubrieken

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0