Banffy

Banffy

Design UAP 2021
De Banffy van Noti is een kruk die opvalt door zijn speelse vorm en een verscheidenheid aan kleurenversies.
645,-
Incl. BTW: 780.45
Advies: vraag altijd een offerte aan voor de beste prijs!
BanffyBanffyBanffyBanffyBanffyBanffyBanffy
Geïnspireerd door kinderspeelgoed, is het stuk gemaakt van schijven van verschillende groottes die op elkaar zijn gestapeld. Het belangrijkste voordeel van de kruk is de basis waarmee Banffy de positie van de gebruiker kan volgen door licht te hellen, waardoor het bewegingsbereik van de gebruiker wordt vergroot (maximale helling: 12 graden). Op deze manier maakt Banffy je alert, gefocust en geconcentreerd. De kruk voldoet aan de eisen van hedendaagse werkruimtes die zijn ontworpen volgens het Activity Based Workplace-concept. Gebruikers kunnen zowel zittend als staand actief werken aan in hoogte verstelbare bureaus. Met zijn brede scala aan zithoogteverstelling past de kruk zich gemakkelijk aan veranderende gebruikersbehoeften aan: het kan een klassieke lage kruk zijn of een staande bureaustoel. Banffy is een uitstekende keuze voor alle huis- en kantoorruimtes. Het stuk is ontworpen als onderdeel van de 19e editie van het Education and Design Program, georganiseerd in samenwerking met de University of the Arts in Poznan (UAP). Co-working space was het leidende onderwerp van het programma.

Afmetingen: 35x35x53-79cm (BxDxZH)

De cirkelvormige elementen zijn gestoffeerd en de derde cirkel, van onderaf, is bekleed met zwart vinyl/kunstleer (Stamskin). Het onderste cirkelelement, vanaf de onderkant, heeft een lenticulaire vorm, waardoor de gebruiker veilig op verschillende manieren kan leunen. Het oppervlak is bedekt met zwart antislipmateriaal en is vanaf de bovenkant bekleed met stof. Alle elementen zijn gestoffeerd in dezelfde stofkleur.

 

Bekijk bij de downloads voor de mogelijke kleuren. U kunt onder de Main Line Flax serie kiezen uit 03, 05, 06, 07, 08, 09, 12, 13, 15, 16, 18, 22, 23, 24


Bestelnummer
BA/H
Merk
Collecties
Verkrijgbaar in de kleuren
Main Line Flax 03 Barbican
Main Line Flax 05 Holborn
Main Line Flax 06 Kilburn
Main Line Flax 07 Kensington
Main Line Flax 08 Lambeth
Main Line Flax 09 Monument
Main Line Flax 12 Morden
Main Line Flax 13 Leyton
Main Line Flax 15 Stockwell
Main Line Flax 16 Temple
Main Line Flax 18 Tufnell
Main Line Flax 22 Westminster
Main Line Flax 23 Bank
Main Line Flax 24 Bayswater

Kijk ook eens naar…

Rotor

Rotor

Vanaf508,-

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0