Mademoiselle

Mademoiselle "a la mode" Missoni

Design Philippe Starck
Mademoiselle is een vernieuwend project van leunstoelen door de slimme en nooit eerder vertoonde combinatie van twee esthetische kwaliteiten.
627,27
Incl. BTW: 759.00
Advies: vraag altijd een offerte aan voor de beste prijs!

De structuur bestaat uit doorzichtig polycarbonaat, in spuitgietuitvoering, waaraan 4 koppelingspunten zijn aangebracht die zorgen voor een stevige koppeling maar tegelijkertijd elastisch zijn, met het zitgedeelte in polyurethaanschuim. De technologische vernieuwing van Mademoiselle bestaat uit het gebruik van een zacht, ongewoon dik materiaal voor de zitting. Dit heeft bijgedragen tot het behoud van een maximaal comfort en een grote esthetische waarde. Het design is lineair en zeer harmonieus; het comfort is buitengewoon. Het betreft de uitvoering vervaardigd met de stoffen uit de collectie Missoni Home, ontworpen door Rosita Missoni. Vevey is elegant en modebewust, met veelkleurige caleidoscopische bloemen in rode en roodbruine tinten

Afmeting: 55 x 52,5 x 74 cm (BxDxH)

Zithoogte: 46 cm

Gewicht: 6,77 kg

Materiaal: Polycarbonaat (frame), Missoni gestoffeerd polyurethaan (zitting)


Bestelnummer
4892
Designer
Rubrieken
Collecties
Verkrijgbaar in de kleuren
QQ Vevey Rode Tinten (4892 Zwart Frame)
QQ Vevey rode tinten (4893 Transparant Frame)

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0