Galaxy VESA Slider

Galaxy VESA Slider

De Galaxy VESA slider; voor optimaal verstelgemak bij de diverse maten beeldschermen is de nieuwste Filex Vesa slider ontwikkeld.
64,-
Incl. BTW: 77.44
Advies: vraag altijd een offerte aan voor de beste prijs!
Galaxy VESA Slider

Downloads

De Galaxy VESA slider is universeel te gebruiken en is te plaatsen op iedere VESA bevestiging in de markt. Door gebruik te maken van de Galaxy VESA slider kunt u traploos het beeldscherm van links naar rechts verplaatsen voor de juiste ergonomische positie of de meeste optimale positie voor de gebruiker. Tevens kunt u zonder enkel probleem een groter scherm aanschaffen, omdat u de VESA connectoren gemakkelijk verder uit elkaar kunt zetten. De Galaxy VESA slide heeft een verstelbereik van 36 cm. Daarnaast is deze Galaxy VESA slider (verticaal geplaatst) ook nog eens te gebruiken in combinatie met de Galaxy Laptophouder, waardoor ook de positie van de laptop traploos in hoogte te verstellen is. Kortom: de Galaxy VESA slider is niet meer te missen op iedere werkplek!

Bestelnummer
472116.000000036
Merk
Rubrieken
Collecties
Verkrijgbaar in de kleuren
Zwart

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0