DEGREE OUT/INDOOR

DEGREE OUT/INDOOR

Design Patrick Norguet
Een tafeltje, een nachtkastje, een opbergdoos en zelfs een zitje: Degree is een veelzijdig inrichtingsaccessoire met ongebruikelijke en speelse vormen die herinneren aan de academische wereld, de hoed die Amerikaanse afgestudeerden in de lucht gooien tijdens de ceremonie die de afsluiting van hun universitaire studies markeert.
332,23
Incl. BTW: 402.00
Advies: vraag altijd een offerte aan voor de beste prijs!

DEGREE OUT/INDOORDEGREE OUT/INDOORDEGREE OUT/INDOORDEGREE OUT/INDOORDEGREE OUT/INDOOR
Standaard gemaakt van zwart of wit polypropyleen, met een bovenkant van kurk. Met een kleine draaiende beweging kan de bovenkant op de basis worden geschroefd of losgeschroefd om een opbergdoos te onthullen. Veelzijdig en leuk, Degree kan in zoveel verschillende contexten worden gebruikt, van de badkamer in huis tot de kinderkamer. Het kan worden gebruikt als ijsemmer of voor het opbergen van de regenhoezen van Kristalia's outdoor producten.

Afmeting: 38x38x41cm (BxDxH)


Bestelnummer
20DGR01+33DGR01
Merk
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
White polypropylene
Black polypropylene

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2023. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0