CHRISMY TREE 100cm moodlight LED
Actieprijs!

CHRISMY TREE 100cm moodlight LED

Design Teresa Sapey
Het bijzondere aan dit ontwerp is de repeterend slingerende vorm die zowel de ‘takken’ van de boom als een feestelijke kerstslinger verbeelden.

Het bijzondere aan dit ontwerp is de repeterend slingerende vorm die zowel de ‘takken’ van de boom als een feestelijke kerstslinger verbeelden.
Daarnaast is deze Kerstboom niet rond maar ovaal van vorm waardoor hij ook in kleinere en smallere plaatsen neergezet kan worden.

De boom is gemaakt van weerbestendige kunststof en daarom geschikt voor gebruik binnen en buiten.

Voor gebruik buiten is optioneel een RVS bevestigingsplaat te bestellen waarmee de kerstboom vast op een harde ondergrond kan worden geplaatst en daarmee minderkans loopt om te waaien.

In deze kerstboom is een RGB LED strip gemonteerd die niet alleen wit, maar ook gekleurd licht kan geven. Deze RGB LED verlichting kan worden bediend met de bijgeleverde draadloze afstandsbediening, waarmee de diverse kleuren (wit, geel, groen, rood, blauw, licht blauw en paars) individueel getoond kunnen worden.

Ook kun je hiermee het voorgeprogrammeerde kleurprogramma weergeven waarbij de boom steeds langzaam van kleur wisselt.

 

Afmeting: 75x32x100cm (BxDxH)

Gewicht: 14kg

OPTIONEEL:

- Kit 2 Pieces Inox for Chrismy 1M (+Eur  40,--)


Bestelnummer
49073L
Merk
Designer
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
Ice (2101)

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2022. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0