De Zoncorporatie kiest voor KMP in bestaande en nieuwe vestiging

Snelheid was – en is – een factor voor ons
De Zoncorporatie is in juli 2018 gestart als een samenwerkingsverband tussen een paar belanghebbenden in zonnepanelen voor huurwoningen. In de bijna anderhalf jaar dat deze organisatie bestaat, is het aantal personeelsleden explosief gegroeid naar bijna 50 mensen. Al deze collega’s moeten een prettige werkplek hebben, dus is KMP als partner aangetrokken.

KMP was de eerste die reageerde

Liz ter Reehorst, Manager HR & Recruitment bij De Zoncorporatie, heeft in 2018 de vraag uitgezet voor een partner in kantoorinrichting: “Opvallend was de snelheid waarmee Marco van KMP reageerde. Hij was de eerste die een inhoudelijke reactie gaf en ik kon er meteen wat mee. Ik had er gelijk een goed gevoel over en zo ontstond al snel een hechte samenwerking. Omdat we zo snel zo veel collega’s zochten, was onze vraag vooral pragmatisch ingesteld, een houding die Marco wel ligt”, vertelt Liz lachend.

Ook na het eerste contact bleef de snelheid hoog

“Snelheid was – en is nog steeds – een factor voor ons. Op dit moment vinden we het vooral belangrijk om snel de eisen voor een aantal nieuwe bureaus, stoelen of inrichting voor een vergaderzaal over te brengen. Omdat ik de afgelopen maanden zo veel met Marco heb samengewerkt hebben we ongeveer aan een half woord genoeg”, aldus Liz. “We weten precies wat we willen en dat willen we ook zo snel mogelijk geleverd hebben. Marco helpt daarbij en daar is hij altijd heel eerlijk en zorgvuldig in.”

De nieuwe vestiging in Veenendaal zal ook met KMP worden ingericht

“We zijn eigenlijk al een tijdje uit onze jas gegroeid, maar het vinden van een geschikte nieuwe kantoorruimte is zo makkelijk nog niet. Daarom gaan we in januari 2020 onze intrek nemen in een nieuw kantoorpand in Veenendaal en zullen we KMP zeker gaan betrekken bij de inrichting. Omdat we dan wat meer vooruitkijken en niet alleen maar op korte termijn hoeven te denken, kunnen we de kennis en ervaring van Marco op dit gebied goed gebruiken”, vertelt Liz.

“KMP levert snel wanneer producten op voorraad zijn en Marco is eerlijk wanneer er een langere levertijd is. Ook de vaste monteur doet zijn werk perfect en is onwijs klantvriendelijk, dus wij kunnen KMP alleen maar aanraden bij anderen!”

De Zoncorporatie kiest voor KMP in bestaande en nieuwe vestiging
De Zoncorporatie kiest voor KMP in bestaande en nieuwe vestiging

Toegepaste producten

RAW Bench met FENIX® bladen
Actieprijs!

RAW Bench met FENIX® bladen

2298,-
1698,-
Bespaar nu 27%
LIDO

LIDO

Prijs:
Op aanvraag

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0