Soundroom Meeting Room

Soundroom Meeting Room

Design Tomek Rygalik (2017)
SoundRoom is een innovatieve en originele collectie van Noti, ontworpen door Tomek Rygalik.
Vanaf
8641,-
Incl. BTW: 10455.61
Soundroom Meeting RoomSoundroom Meeting RoomSoundroom Meeting Room
De collectie bestaat uit afscheidingswanden, stoelen, sofa's en meer. Het design combineert akoestische panelen, gemaakt van gerecycled PET materiaal, waarvan de geometrie gebaseerd is op oplossingen die ook worden gebruikt in de opnamestudio's. Het is speciaal ontworpen voor open kantoren en ruimtes, zoals bibliotheken.

Afmeting: 268x201x230cm (BxDxH)

 

Optioneel:

  • Licht, LED tape 24V/96W (+ € 255,- excl. BTW)

 

De hoge akoestische kwaliteit van het SoundRoom-systeem is bevestigd in tests uitgevoerd door de AGH Universiteit voor Wetenschap en Technologie (faculteit Werktuigbouwkunde en Robotica, Afdeling Mechanica en Vibro-akoestiek) in Krakau om te voldoen aan de normen:

ISO 354: 2005 Meting van geluidsabsorptie in een nagalmkamer, die de akoestiekklasse bepaalt.

ISO 10053: 2001 Meting van geluiddemping op kantoorscherm onder specifieke laboratoriumomstandigheden, die de ruisonderdrukking bepaalt.


Bestelnummer
SR/SMR
Merk
Designer
Collecties
Verkrijgbaar in de kleuren
PALE Grey
DARK Grey

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0