A11 Soft seating Lounge Chair

A11 Soft seating Lounge Chair

NIEUW IN DE COLLECTIE!
Deze moderne, designer, futuristische en functionele loungestoel is verkrijgbaar in een gesloten (A11) en open (A11 open) versie.
4142 .00
Incl. BTW: 5011.82

Deze moderne, designer, futuristische en functionele loungestoel is verkrijgbaar in een gesloten (A11) en open (A11 open) versie.
Creëer middels deze stoel uw eigen privéruimte, waar u kunt ontsnappen aan de drukte van de dag. Tegelijkertijd biedt de A11 een comfortabele, luxe en unieke ervaring die uw momenten van ontspanning zal verrijken tijdens uw werkdag. Het design heeft een cilinder vorm dat is afgeleid van een cocon. De comfortabele stoel binnenin heeft gescheiden elementen (rugleuning, hoofdsteun, etc.) De verduistering binnenin de loungestoel zorgt er voor dat er een soort van “mini bioscoopkamer” ontstaat om een video op een tablet of smartphone te bekijken.

De A11 is een loungestoel die een nieuwe, moderne en creatieve werkwijze aanmoedigt. Ontspanning is erg belangrijk voor nieuwe energie waaruit ideeën en creativiteit ontstaat. Een luxe plek waar u een dutje kunt doen tijdens een pauze of tussen projecten in, waarna u met nieuwe energie weer kunt werken.
Het is uw individuele ruimte, een ruimte waar u zich veilig voelt middels de cilinder vorm die u omringt.

A11 is een akoestische oplossing binnen de kantooromgeving.

 

Productspecificaties

  • Het volledige frame van de loungestoel is gemaakt van hoogwaardige componenten.
  • Het interieur is bekleed met een hoogwaardige Italiaanse wollen stof.
  • Binnenin zijn de zitting, armleuning, rugleuning en hoofdsteun visueel van elkaar gescheiden.
  • Het voorpaneel heeft schuifmechanisme zodat u zich kan isoleren van de omgeving.
  • Ingebouwde USB-poort.
  • De stoel heeft een 4-porige verchroomde fauteuilvoe

Bestelnummer
A11.OPEN
Merk
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
WOOL (28 kleuren)

Kijk ook eens naar…

MUSE

MUSE

Vanaf 2630.00
SHIELDON

SHIELDON

Vanaf 1374.00
KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2021. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0