ARCO

ARCO

Design Francesco Rota (2016)
Als objecten een eigen leven zouden hebben, zouden we kunnen zeggen dat Arco van Lapalma een stoel is die 'omarmt', dankzij het verborgen schroefsysteem is de gebogen houten rugleuning soepel verbonden met de massief houten zitting, waarbij het ontwerp een doorlopende lijn creëert die elk onderdeel op magische wijze samenbrengt.
Vanaf
642,-
Incl. BTW: 776.82
ARCOARCOARCOARCO
De ondersteuning is buitengewoon comfortabel en door de opening kunt u in alle vrijheid ontspannen zitten. Ook in de gestoffeerde versie 'omarmt' de ARCO stoel elke omgeving, van kantoor tot thuis, een elegante bar of een restaurant met een eigentijdse sfeer.

Geef aan ons uw wensen door bij het aanvragen van een offerte. Verschillende kleuren van het frame horen bij de verschillende uitvoeringen. Bekijk de downloads.

 

Afmetingen:

  • Kruisvoet 60x60x78cm (BxDxH) Zithoogte: 45cm
  • Spinnenvoet 60x60x76-86cm (BxDxH) Zithoogte: 43-53cm
  • Houten poten 47x49x78cm (BxDxH) Zithoogte: 45cm

De uitvoering met de kruisvoet is volledig gestoffeerd, standaard met stof uit stofgroep A

De uitvoering met de spinnenvoet is volledig gestoffeerd, standaard met stof uit stofgroep A en is in hoogte verstelbaar

De uitvoering met de houten poten kan volledig gestoffeerd worden, standaard met stof uit stofgroep A, maar ook kan alleen de zitting worden gestoffeerd. De rug is dan van gebogen multiplex. 

 

Optioneel:

  • Andere stofgroep (vanaf + € 30,- excl. BTW)
  • Uitvoering spinnenvoet (+ € 27,- excl. BTW)
  • Uitvoering houten poten (vanaf + € 2,- excl. BTW)

Bestelnummer
S21.
Merk
Designer
Rubrieken
Collecties
Verkrijgbaar in de kleuren
Fabric Cat. A
Fabric Cat. B
Fabric Cat. C
Fabric Cat. D

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0