Bureautafels hoogteverstelbaar

Bureautafels hoogte verstelbaar

Kwaliteit, design en betaalbaarheid staat bij ons centraal

In hoogte verstelbare bureautafels vormen het symbool van de nieuwe tijd op kantoor. Steeds meer verschillende werknemers zitten aan eenzelfde bureau. Een universele hoogte voor een bureau is echter geen optie. Daarom biedt een hoogte verstelbare bureautafel de oplossing: elke werknemer krijgt de ergonomische luxe die hij of zij verdient.

Bureautafel voor thuiswerken 

Niet alleen op kantoor is het een uitkomst. Ook achter de voordeur verhelpt de in hoogte verstelbare bureautafel de nodige problemen. In een tijd waar thuiswerken steeds vaker voorkomt, is het belangrijk om ook daar een goede ergonomische houding aan te nemen. Ergonomisch werken houdt in dat u een juiste werkhouding aanneemt en voldoende mentale en fysieke herstelmomenten inplant tijdens de werkuren. 

In een huishouden is het goed mogelijk dat bewoners op verschillende momenten thuiswerken. Zo wisselen ouders het wellicht af, zodat er altijd iemand thuis is voor de kinderen. Die ouders zijn echter niet even lang. Hoewel ze verschillende bureaus nodig hebben, is er maar plek voor één bureau. Ook daar komt de in hoogte verstelbare bureautafel om de hoek. Twee bureautafels voor de ruimte van één.

De drie-eenheid kwaliteit, design en betaalbaarheid staat bij KMP centraal. Het oog wil immers ook wat. Naast producten van hoge kwaliteit, leveren wij service op maat. U krijg ten eerste 10 jaar garantie op de meeste producten. Ongeacht de grootte van uw bestelling geven wij altijd deskundig advies. Het transport hebben wij in eigen beheer, zodat de kans op misverstanden bij de levering zo klein mogelijk blijft. Ook monteren wij, indien gewenst, de geleverde producten. De levering is snel, want KMP beschikt over een eigen magazijn. Zo is uw in hoogte verstelbare bureautafel binnen no time klaar voor gebruik.

 

Bureautafels hoogteverstelbaar

Onze merken Bureautafels hoogteverstelbaar

SWAN Products
HomeWerkplek Bureautafels hoogteverstelbaar 4
Actieprijs!
ENTRADA

ENTRADA

Bureau Entrada met elegante T-poot in hoogte verstelbaar, in meerdere afmetingen verkrijgbaar, framekleur naar keuze in Zwart RAL 9005, Aluminium RAL 9006, Antraciet RAL 7016 en Wit RAL 9010.
372,-
279,60
Bespaar nu 24%
Flex 3+ elektrisch verstelbaar 65-130cm
Actieprijs!

Flex 3+ elektrisch verstelbaar 65-130cm

889,-
711,20
Bespaar nu 20%
Flex 4 incl. blad 180x80cm
Actieprijs!

Flex 4 incl. blad 180x80cm

2035,-
1628,-
Bespaar nu 20%
Flex 4 incl. tafelblad en memory unit!
Actieprijs!

Flex 4 incl. tafelblad en memory unit!

2075,-
1660,-
Bespaar nu 20%

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2023. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0