Teresa Special Edition

Teresa Special Edition

Ferruccio Laviani
Teresa van Ferruccio Laviani is een lamp met kronkelige vormen die het beeld oproepen van bloemblaadjes die zich zachtjes ontvouwen en een omhullend en verwelkomend lichteffect creëren.
371,07
Incl. BTW: 448.99
Advies: vraag altijd een offerte aan voor de beste prijs!
Teresa Special EditionTeresa Special EditionTeresa Special EditionTeresa Special EditionTeresa Special Edition
Teresa vertegenwoordigt een stap voorwaarts in het experimenteren met ontwerpideeën en industriële productietechnieken in de verlichtingssector. Dankzij deze innovaties is het mogelijk om verrassende en unieke gebogen vormen en volumes te verkrijgen, die de lamp een tijdloze charme geven en een onderscheidende aanwezigheid in elke omgeving. Het armatuur wordt geleverd met een energiebesparende LED-lichtbron, die vervangbaar is. De fabrikant raadt aan om een lichtbron te gebruiken met een lichttemperatuur van 2.700 K. Het gerecyclede materiaal is verkregen uit zuivere schrootelementen uit verschillende sectoren, zoals meubilair, auto's, elektrische apparaten en verpakkingen, die niet vervuild zijn door andere materialen. Het materiaal behoudt de hoogste esthetische kwaliteit en structurele vereisten. Dit project maakt het mogelijk om ongebruikt afvalmateriaal een nieuw leven te geven.

Afmeting: 50x43cm (DiamxH)

 


Bestelnummer
9105
Verkrijgbaar in de kleuren
AM Orange
AZ Sky Blue
PE Petroleum
MV Mauve

Kijk ook eens naar…

Teresa

Teresa

371,07

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0