Parasol Weishäupl Aluschirm 350 cm

Parasol Weishäupl Aluschirm 350 cm

Met acryldoek bespanning
Weishäupl parasols zijn uniek en hoogwaardig gefabriceerd, elke parasol wordt handmatig afgebouwd.
Vanaf
1319,-
Incl. BTW: 1595.99
Parasol Weishäupl Aluschirm 350 cmParasol Weishäupl Aluschirm 350 cmParasol Weishäupl Aluschirm 350 cmParasol Weishäupl Aluschirm 350 cmParasol Weishäupl Aluschirm 350 cmParasol Weishäupl Aluschirm 350 cm
De stang en steunen zijn gemaakt van duurzaam aluminium en lichtgrijs geanodiseerd, terwijl de naven van het zonnescherm zijn gemaakt van verlijmd hardhout. Deze combinatie maakt de Aluschirm parasol onovertroffen stabiel en weerbestendig.

Acrylstoffen voor onze parasols, meubelhoezen en kussens zijn gemaakt van 100% polyacrylstof en worden Teflon® behandeld tegen water, vlekken en schimmelvorming. Het materiaal wordt gekenmerkt door een hoge kleurechtheid en lichtbestendigheid, is waterdicht, slijtvast, vormvast, scheurvast en gemakkelijk te onderhouden. 

Alle acrylstoffen kunnen met de hand of in een wasmachine op 30° C worden gewassen en kunnen op lage temperatuur worden gestreken.

Leverbaar met een luchtkap en katrolsysteem. 

  • Diameter:  ∅350 cm (8-hoekig)
  • Hoogte: 284 cm
  • Doorloophoogte: 220 cm
  • Standaard zonder kantelmechanisme, parasolvoet en beschermhoes, deze zijn leverbaar tegen meerprijs.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0