Nieuw: Luna Collection

Nieuw: Luna Collection

Design Ramon Esteve
Vondom's meubelcollectie "Luna", ontworpen door Ramón Esteve, is een eerbetoon aan de revolutionaire esthetiek van iconische ontwerpers als Verner Panton en Joe Colombo.
Prijs:

Op aanvraag

Er is een kortingscode beschikbaar!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang direct de code per e-mail!
Advies: vraag altijd een offerte aan voor de beste prijs!
Geïnspireerd door hun durf en innovatie creëert Esteve een eigentijdse collectie die diezelfde creativiteit weerspiegelt. Tijdens de opkomst van industrieel design in de tweede helft van de 20e eeuw vond er een democratisering van design plaats, waardoor het toegankelijk werd voor een breder publiek. Het gebruik van nieuwe materialen zoals plastic en glasvezel, samen met massaproductie, stimuleerde de creatie van innovatieve stukken. De Luna collectie van Vondom zet deze avant-gardistische traditie voort door innovatieve materialen en gedurfde vormen te gebruiken om stukken te creëren die zowel functioneel als esthetisch verbluffend zijn. Met zachte lijnen en organische rondingen roept de Luna-collectie rust en harmonie op, terwijl de robuuste structuur zorgt voor duurzaamheid en kracht in elke omgeving. Deze elementen zorgen samen voor een unieke en elegante ervaring die elke ruimte naar nieuwe hoogten van verfijning en schoonheid tilt.

Merk
Designer
Rubrieken

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0