STRING W1

STRING W1

Design Donegani & Lauda
Deze lampenfamilie omvat zowel de bureau- en wandversies als de vloerversie die als leeslamp kan worden gebruikt.
STRING W1STRING W1
De structuur van de twee armen is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium. De beweging wordt in evenwicht gehouden door de elastische kabel, omhuld met synthetisch gekleurde stof. De voet van de tafel- en vloerlampen is gemaakt van aluminium, met gietijzeren ballast. De verstelbare kop, gemaakt van gegoten kunststof, is gemakkelijk te hanteren dankzij het centrale gat. De aanraakgevoelige schakelaar bedient een led-lichtbron.

Optioneel: 

  • De String W1 is ook beschikbaar in een dim to warm (DTW) versie. Deze versie heeft een meerprijs van €42,-. In de String DTW-versie is een nieuwe LED dim-to-warm elektronische technologie gebruikt. De schakelaar in de kop van de lamp regelt de lichtkwaliteit en past, afhankelijk van de uitgevoerde activiteit en het tijdstip van gebruik, de helderheid van het licht en de bijbehorende kleurtemperatuur aan, van 2200K (warm licht) tot 4000 K (koel licht). Vraag een offerte aan als u interesse heeft in de DTW-versie.
  • Naast de standaard aangegeven kleuren zijn er meerdere kleuren mogelijk op aanvraag. Zie hiervooor de datasheet onder downloads.

Bestelnummer
STRW2
Merk
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
012 62 Matt Black
012 63 Matt White

Kijk ook eens naar…

String T1
Actieprijs!

String T1

345,-
276,-
Bespaar nu 20%
String T1 MINI
Actieprijs!

String T1 MINI

318,-
254,40
Bespaar nu 20%

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0