Anac kiest KMP bij inrichten nieuw kantoorgebouw.

“Zoals wij onze klanten ontzorgen, heeft KMP dat voor ons gedaan.”
Anac is een dienstverlener voor de intermediair, die vanuit twee aangrenzende kantoren in Eindhoven alle administratieve en organisatorische zaken afhandelen voor hun klanten. Toen het tweede kantoorpand van Anac in gebruik werd genomen, heeft KMP vrijwel de gehele inrichting mogen verzorgen.

In deze twee kantoorgebouwen zijn inmiddels 86 collega’s werkzaam, die elk een eigen werkplek nodig hebben. Ook is er gedacht aan de inrichting van de kantine, ontvangstruimte en vergaderzalen. KMP heeft hierin mogen adviseren en producten geleverd.

"Groot assortiment, veel uit voorraad leverbaar en snelle en transparante communicatie. Daarom werken wij graag samen met KMP."

Anac ontzorgt haar klanten, KMP doet dit voor de inrichting van Anac

“De kracht van Anac zit in het ontzorgen van onze klanten. Wij nemen alle administratieve zaken over, maar ook de online werkplek, het maken van de website en zelfs de telefonische afhandeling namens de klant. Zo kunnen zij zich blijven concentreren op het daadwerkelijk uitvoeren van hun core business”, legt Paul Vanthoor, directeur van Anac, uit. “Zoals wij onze klanten kunnen ontzorgen, heeft KMP dat voor ons gedaan.”

“In de afgelopen jaren is Anac flink gegroeid qua personeel, waardoor we de keuze hebben gemaakt om het gebouw naast ons bestaande kantoor ook te betrekken. Maar het inrichten van een nieuw kantoorgebouw is niet onze core business, dus zijn we op zoek gegaan naar een partner die ons hierin kon meenemen. In KMP hebben we hierin de ideale partner gevonden”, aldus Paul.

Fijne samenwerking met veel overleg

“We hebben voornamelijk contact gehad met Marco, waardoor het afstemmen heel gemakkelijk gaat. Hij weet precies wat er gaande is en wat er moet gebeuren om afspraken na te komen; daar is hij altijd heel eerlijk en duidelijk in. Het kan namelijk zijn dat de levertijden van bepaalde producten langer zijn geworden, maar zolang daar transparantie over is, moet dat geen probleem vormen”, vertelt Paul. “Wij hadden al een heel duidelijk beeld van welk meubilair we wilden hebben en Marco heeft ons heel goed geadviseerd en de juiste producten geleverd. Het is een groot voordeel dat hij zo veel meubels uit eigen voorraad heeft kunnen leveren.”

Volledige inrichting van het nieuwe kantoorgebouw, maar ook een upgrade van het bestaande

“Het was duidelijk dat we veel nieuw meubilair nodig hadden voor het nieuwe kantoorgebouw, maar we wilden ook meteen het bestaande kantoor opfrissen. Zo hebben we hier dezelfde nieuwe bureaus aangeschaft, die ook in hoogte verstelbaar zijn. Op deze manier wilden we het verschil tussen het ‘oude’ en ‘nieuwe’ gebouw zo klein mogelijk maken en alle collega’s dezelfde mogelijkheden voor de werkplekken aanbieden”, aldus Paul. “Uiteraard heeft KMP alles voor ons verzorgd hiervoor.”

Korte lijnen en persoonlijke aandacht zorgt voor een prettige samenwerking

“Voor ons is het belangrijk dat de kantoorinrichting wordt geregeld volgens afspraak. Al snel hadden we door dat dit met KMP wel goed zou komen, omdat de lijnen kort zijn en Marco altijd precies weet op welk punt in het project we nu zitten. Daarnaast is het ook heel fijn dat steeds dezelfde monteurs langskomen. Prettig om bekende gezichten te zien die ook heel klantvriendelijk zijn en de overlast tot een minimum beperken”, vertelt Paul.

 

Anac kiest KMP bij inrichten nieuw kantoorgebouw.
Anac kiest KMP bij inrichten nieuw kantoorgebouw.Anac kiest KMP bij inrichten nieuw kantoorgebouw.Anac kiest KMP bij inrichten nieuw kantoorgebouw.Anac kiest KMP bij inrichten nieuw kantoorgebouw.Anac kiest KMP bij inrichten nieuw kantoorgebouw.Anac kiest KMP bij inrichten nieuw kantoorgebouw.Anac kiest KMP bij inrichten nieuw kantoorgebouw.Anac kiest KMP bij inrichten nieuw kantoorgebouw.Anac kiest KMP bij inrichten nieuw kantoorgebouw.Anac kiest KMP bij inrichten nieuw kantoorgebouw.Anac kiest KMP bij inrichten nieuw kantoorgebouw.Anac kiest KMP bij inrichten nieuw kantoorgebouw.

Toegepaste producten

Figo FG19
Actieprijs!

Figo FG19

619,-
519,-
Bespaar nu 17%
LAVA
Actieprijs!

LAVA

1400,-
1190,-
Bespaar nu 15%
Aanbieding vervalt over:
15
dag
15
uur
44
min
20
sec
Africa Armchair
Actieprijs!

Africa Armchair

120,-
102,-
Bespaar nu 15%
Aanbieding vervalt over:
15
dag
15
uur
44
min
20
sec

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0