NEST (Cork)

Design Tomasz Augustyniak
Met het flexibele werken, werken steeds meer mensen af en toe een dagje thuis. Vaak dient de eetkamertafel dan als tijdelijk bureau waarmee vergeten wordt hoe belangrijk een ergonomische werkplek is voor onze gezondheid. Mikomax Smart Office brengt de ideale werkplek naar jouw woonkamer met Nest, een volledig ergonomisch bureau voorzien van alle gemakken die een werkplek op kantoor ook biedt. Nest is niet zo maar een bureau. Nest is dé oplossing voor het hele gezin. Dit flexibele bureau is eenvoudig aan te passen aan de wensen van de gebruiker dankzij het in hoogte verstelbare blad. Zo kan er aan gewerkt worden door de volwassenen in huis en kunnen de kinderen er in het weekend heerlijk aan knutselen. Het verstellen kost slechts enkele seconden tijd en maakt dit bureau tot de ideale flexwerkplek. De zijwanden schermen je even helemaal af van de omgeving waardoor je al snel vergeet dat je thuis aan het werken bent. Hierdoor kun je je optimaal concentreren en biedt Nest een fijne, professionele werkplek in het comfort van je eigen huis.

Afmeting: 123x70x115cm (BxDxH)

Werkblad 38mm dik (117,4x60cm) v.v. standaard uitsparing in het blad voor kabelmanagement. Insterbare werkhoogte d.m.v. rasterverstelling 67-115cm. Maximale belasting werkblad 15kg.

 

De NEST kan worden afgehaald in onze showroom en wordt NIET FRANCO verzonden, transport- en bezorgkosten op aanvraag. Retourneren is bij outletaanbiedingen niet mogelijk!

 

Verkrijgbaar in de kleuren

Wit (ABB)
Eiken Naturel (ADR)
Actieprijs!
899.00
660 .33
Excl. BTW Incl. BTW: 799.00
NEST (Cork) in de showroom bekijken?
Bel 020 617 01 26 om zeker te zijn dat deze aanwezig is.
NEST (Cork)

Kijk ook eens naar…

.pin
.productImg
NEST_mikomax.jpg
mikomax-nest-MURA.jpg
BEJOT_Treehouse_double.jpg
viasit-drumback-NPR-actiestoel-KMP.jpg

Adresgegevens

KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

Telefoon 020-617 01 26
info@kmpkantoormeubilair.nl

Veilig betalen met iDeal

KMP Kantoormeubilair levert zowel aan BEDRIJVEN als PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0