Directiemeubilair

Directiemeubilair met een luxe uitstraling

Directiemeubilair is over het algemeen ontworpen met een focus op luxe en uitstraling. Het heeft vaak een stijlvol en elegant design, met hoogwaardige materialen en afwerkingen.

Directiemeubilair combineert esthetiek, ergonomie en functionaliteit op een manier die de unieke behoeften van leidinggevenden weerspiegelt. Als men door de glazen deur van een directiekantoor kijkt en het elegante meubilair ziet, wordt duidelijk dat dit de ruimte is waar visies worden vormgegeven en de toekomst wordt geschreven. Het is een herinnering aan de aspiraties en ambities die de kern vormen van elk succesvol bedrijf.

Directiemeubilair

Onze merken Directiemeubilair

ULTOMBralcoACTIUQuadrifoglioQUINTISitland
HomeWerkplek Directiemeubilair Merken Sitland 2
Actieprijs!
OF COURSE Executive High Back - Nappaleder -

OF COURSE Executive High Back - Nappaleder -

Design Fiorenzo Dorigo
Bijzonder comfortabele manager fauteuil voorzien van DYNAMICO synchroon mechanisme anti-panic te fixeren in 4 posities, gewichtsafhankelijk instelbaar.
2735,-
2051,25
Bespaar nu 25%

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2023. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0