WIJ ZIJN MAANDAG 24 DECEMBER 2018 GESLOTEN

I.v.m. het kerstweekend zijn wij ook gesloten op maandag 22 december. Donderdag 27 december zijn wij weer geopend vanaf 10.00 - 18.00 uur
kerst2017.jpg

Your Office is our Business

Showroom, ook voor particulieren!
Bedrijven, maar ook particulieren zijn van harte welkom in onze showroom aan de Gyroscoopweg 84 te Amsterdam (Westpoort), voor een ruime keuze in o.m. bureaustoelen en designstoelen. Uiteraard krijgt u van ons vrijblijvend het beste onafhankelijke advies en ALTIJD DE SCHERPSTE prijs!
KMP Logo your office is our business.JPG

Wie zijn wij?

U doet zaken met mensen
Wie KMP kent, kent eigenaren Marco en Yolanda Barends-van Ketel. KMP Kantoormeubilair is al meer dan 33 jaar een begrip in de branche. Marco & Yolanda én hun team van medewerkers, weten het assortiment steeds weer te vernieuwen en u, als klant te verrassen!
KMP Google.jpg

GRATIS transport binnen NL n delen van het Vlaams Gewest!

Klanten zijn MKB, grote bedrijven, starters en PARTICULIEREN
Wegens succes leveren wij ook GRATIS* in de Vlaamse provincies Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant (incl. Brussel), Antwerpen en Limburg. (* bij afleveringen onder de Eur. 1.000,-- excl. BTW, met bestemming Vlaanderen, berekenen wij een transportbijdrage van Eur. 29,-- excl. BTW, pakketten per post n.t.b.)
provincies_belgie.gif

Routebeschrijving

400 m2 showroom makkelijk te bereiken
3 minuten vanaf ring Amsterdam Westpoort, afslag S102 of via de Westrandweg (A5), afslag Luvernes. Er is altijd voldoende plaats om te kunnen parkeren (GRATIS)
KMP Logo your office is our business.JPG
Getoond 1 tot 5 van 10. Er zijn meerdere pagina's.

Adresgegevens

KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

Telefoon 020-617 01 26
info@kmpkantoormeubilair.nl

Veilig betalen met iDeal

KMP Kantoormeubilair levert zowel aan BEDRIJVEN als PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2018. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0