Tafelonderstel

Tafelonderstel

Onze merken Tafelonderstel

Pedrali
HomeMerken Pedrali Collecties Tafelonderstel 119
BOLD SC315 Tafelonderstel

BOLD SC315 Tafelonderstel

Set van twee gietijzeren drie-teens tafelpoten. Ideale set om als basis voor een stevig bureau te gebruiken. De onderstellen kunnen tegen elkaar geplaatst worden, om zo een lange tafel te creëren.
Vanaf316,-
DREAM SC363 Tafelonderstel

DREAM SC363 Tafelonderstel

Stabiel tafelonderstel met kolompoot. Zware ronde trompetvoet met kolom en gietijzer bladkruis. Gewicht blad mag niet hoger zijn dan gewicht onderstel i.v.m. stabiliteit tafel. De CR en AC uitvoeringen hebben een afdekplaat op de voet. Bij de overige...
Vanaf244,-
ELLIOT SC633 Tafelonderstel

ELLIOT SC633 Tafelonderstel

Design Patrick Jouin
Een elegant onderstel dat perfect gebruikt kan worden om een mooie bijzettafel samen te stellen. Het onderstel heeft een minimalistisch ontwerp dat is gemaakt van gegoten aluminium.
Vanaf232,-
FLUXO SC644 Statafelonderstel

FLUXO SC644 Statafelonderstel

Design Luca Casini
Een stabiel en elegant driepoot tafelonderstel dat perfect is om een mooie tafel mee samen te stellen. Gemaakt van gegoten aluminium met een gladde structuur.
Vanaf262,-
Getoond 1 tot 28 van 119. Er zijn meerdere pagina's.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0