LOPP

LOPP

Design Pawlak & Stawinski (2018)
LOPP is een collectie bestaande uit drie unieke designstukken voor individueel werk, concentratie, ochtendroutine, creatief werk overdag of in de avonduren.
Vanaf
1061 .00
Incl. BTW: 1283.81

LOPPLOPPLOPP
LOPP is een collectie bestaande uit drie unieke designstukken voor individueel werk, concentratie, ochtendroutine, creatief werk overdag of in de avonduren.
De drie samenstellende stukken omvatten een bureau, een secretariaat en een kaptafel. Het ontwerp van LOPP is zo universeel dat ze perfect passen bij de meeste interieurontwerpen en kunnen worden gebruikt voor het inrichten van een kantoor, studeerkamer, suite, slaapkamer of een hal. De "benen" staan stevig op de grond, zorgen voor stabiliteit. Elk element van de collectie heeft een lade voor het opslaan van documenten, een tablet e.d. en loopt af. De secretaire en kaptafel zijn voorzien van geïntegreerde opbergoplossingen voor diverse accessoires. De kaptafel heeft een spiegel met een hoek-verstelmechanisme en rotatiefunctie.

Afm: 100x64x76cm of 140x64x76 (bxdxh)

 

Leverbaar in:

  • MDF blad met eiken fineer toplaag, zwart gelakt
  • Massief eiken blad, naturel gelakt
  • Massief noten blad, naturel gelakt (meerprijs)

 

Secretary Desk:

Model LO/SM wordt standaard geleverd inclusief een accessoire opbergbox mét een 230V aansluiting, model LO/SD idem, maar dan met 1x230V en 2x USB aansluiting


Bestelnummer
LO/
Merk
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
Natural Oak
Natural Walnut
Oak lacquered Black
KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2021. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0