LOVE Chair - REVOLUTION -

LOVE Chair - REVOLUTION -

Gerecycled plastic uit de Middellandse Zee!
De Vondom Love stoel is ontworpen door Eugeni Quitllet, en geïnspireerd door het concept van liefde, een gevoel dat te maken heeft met lichaam en geest, onzichtbaar voor het menselijk oog, maar het verfraait alles wat ons omringt.
Minimale besteleenheid: 4
110,-
Incl. BTW: 133.10

Er is een kortingscode beschikbaar!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang direct de code per e-mail!
Advies: vraag altijd een offerte aan voor de beste prijs!
LOVE Chair - REVOLUTION -LOVE Chair - REVOLUTION -
Deze elegante stoel, met kenmerkende rugleuning is een perfecte oplossing voor buiten, maar ook binnen misstaat deze stoel niet. Dit betreft de Revolution editie gemaakt van gerecycled plastic uit de Middellandse Zee. Er wordt geschat dat 8 miljoen ton plastic, van flessen voor eenmalig gebruik tot zakken en rietjes, elk jaar in onze oceanen terechtkomt. Om een klein percentage van dit oceaanplastic te hergebruiken, wordt er plastic materiaal verzameld dat aanspoelt op het eiland Ibiza en gebruikt voor de Revolution producten van Vondom en Eugeni Quitllet

Afmeting: 53x51x87cm (BxDxH)

Zithoogte: 46cm

 

Optioneel:

  • Kussen (vanaf + € 40,- excl. BTW)

Bestelnummer
65042VR
Merk
Designer
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
Revolution Milos
Revolution Cala
Revolution Manta

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0