BOBY 3/5 - 50th Anniversary!
Actieprijs!

BOBY 3/5 - 50th Anniversary!

Design Joe Colombo (1970) - The only original one!
Boby is veel meer dan een eenvoudige opberg unit, het is DE trolley die geschiedenis heeft geschreven.
Gratis transport!
394.00
319 .00
Incl. BTW: 385.99

BOBY 3/5 - 50th Anniversary!
Boby is veel meer dan een eenvoudige opberg unit, het is DE trolley die geschiedenis heeft geschreven.
De Boby is ontworpen door Joe Colombo in 1970, en viert dit jaar zijn vijftigste verjaardag! Om deze gedenkwaardige mijlpaal te vieren, lanceert B—Line de Boby in de CUMIN-versie, een nieuwe kleurstelling die toegevoegd wordt aan de kleuren die reeds leverbaar zijn. Uitstekende functionaliteit, scherpe technische en harmonieuze details, een sober uiterlijk met een onmiskenbare flair. Dit is Boby, de opberg trolley die de meeste voorkeur heeft in de professionele sector en in de thuisomgeving: ondanks zijn leeftijd nog steeds zo eigentijds! Ontworpen met spuitgegoten ABS-laden en compartimenten die een gemakkelijke verticale modulariteit garanderen, heeft Boby opslagcapaciteiten die kunnen worden gepersonaliseerd, terwijl zijn polypropyleen wielen zijn mobiliteit garanderen. Boby maakt deel uit van de permanente collectie van MoMa in New York en van de Triennale van Milaan, de Smau Award van 1971.

Afmeting: 43x42x73,5cm (BxDxH)

 

  • Deze extra scherpe aanbieding betreft het getoonde model 3/5, deze bestaat uit 3 etages met totaal 3 laden (6cm hoog) in de bovenste etage en 2 laden (9cm hoog) in de middelste etage.
  • Andere uitvoeringen op aanvraag!

Bestelnummer
B35CM
Merk
Designer
Verkrijgbaar in de kleuren
CM Cumin

Kijk ook eens naar…
KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN enPARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2020. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0