TEDDY BEAR

TEDDY BEAR

Design Mikolaj Wierszyllowski and Designers (2013)
De inspiratie voor dit ontwerp is gevonden in het verleden, met een sentimentele atmosfeer naar de kinderspelletjes en de gouden periode van de Poolse design wereld (in de vijftiger jaren).
Prijs:

Op aanvraag


De inspiratie voor dit ontwerp is gevonden in het verleden, met een sentimentele atmosfeer naar de kinderspelletjes en de gouden periode van de Poolse design wereld (in de vijftiger jaren).
De hele collectie is gebaseerd op de gebruiker haar behoeften en eisen. De klanten zijn ook zeer betrokken geweest bij dit proces waardoor er verschillende modules van fauteuils, sofa's of banken kwamen. Er zijn drie types zittingen, drie types rugleuningen, twee types armleuningen en speciale types van bolsters. Indien u zelf zoveel mogelijk invloed wilt hebben op het ontwerp van de bank dan is deze collectie echt wat voor u, u kunt de modules aan elkaar zetten, hoger, lager, breder of smaller maken al naar gelang uw behoeften. Het is alsof u met Lego stenen bezig bent. Zachte ronde organische vormen geven u de mogelijkheid om naadloze connecties te maken, ogenschijnlijke modules die niet bij elkaar horen toch verbinden vormt direct nieuwe vormen. Dit soort oplossingen geven ongelimiteerde mogelijkheden samen met de grote keuzes van stoffering van de sofa's en fauteuils. U kunt eindeloos combineren met verschillende kleuren en patronen. Bij de collectie hoort ook de keuze tussen drie verschillende tafels, hoger, smaller, breder of lager.

Afmeting:

 

 


Merk
Rubrieken
Collecties
Verkrijgbaar in de kleuren
AGAVA (Stofgroep B)
BLAZER (Stofgroep C)
ERA (Stofgroep A)
MEDLEY (Stofgroep A)
HALLINGDAL 65 (Stofgroep D)
HARPER (Stofgroep C)
MAIN LINE FLAX (Stofgroep B)
MELANGE NAP (Stofgroep D)
MONZA (Stofgroep C)
PATINA (Stofgroep B)
PRESCOTT Leather (Stofgroep F)
REMIX 2 (Stofgroep C)
STAMSKIN (Stofgroep B)
STEELCUT TRIO 3 (Stofgroep D)
STEP & STEP MELANGE (Stofgroep B)
KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

KMP Kantoormeubilair levert zowel aan BEDRIJVEN als PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W.
Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.
KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0