BROES Sofa

Design Pascal Snitjer
Men heeft de neiging rechte strakke lijnen te interpreteren als een bepaalde manier van strenge zakelijkheid. Het is de mannelijke benadering van vorm: Geen gedoe en neem de kortste route van A naar B. Rondingen, daarentegen, zijn meer frivool. Ze hebben een ontstressend karakter. Geen haast, er zijn andere wegen die naar de bestemming leiden. De Broes van ontwerper Pascal Snitjer benadrukt deze frivoliteit, maar zonder haar functionaliteit van comfort en privacy te verliezen. De mogelijkheden om de Broes aan te kleden zijn bijna onuitputtelijk. Door kleuren en stoffen van de belangrijkste stoffenmerken, zoals Kvadrat, Febrik, Gabriel, Bute and Oniro te combineren, kun je de Broes een geheel eigen karakter geven. Het metalen onderstel is verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren en koperafwerking.

Afmeting: 178x91x121cm (BxDxH)

De Broes heeft een geschuimd metalen frame. Het polyurethaanschuim dat in de zitting wordt gebruikt, heeft een soortelijkgewicht van 55 kg/m3.

KMP geeft 5 jaar volledige garantie op constructie, schuim en afwerking.

Verkrijgbaar in de kleuren

09 Black

Gratis!

2385 .00
Excl. BTW
Incl. BTW: 2885.85
BROES Sofa in de showroom bekijken?
Bel 020 617 01 26 om zeker te zijn dat deze aanwezig is.
BROES Sofa BROES Sofa BROES Sofa
BROES Sofa

Adresgegevens

KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

Telefoon 020-617 01 26
info@kmpkantoormeubilair.nl

Veilig betalen met iDeal

KMP Kantoormeubilair levert zowel aan BEDRIJVEN als PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2018. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0