Maandag 27 Juni gesloten. Magazijn voor leveringen van 10.00 - 17.30 wel geopend.
SPOT Plus
Actieprijs!

SPOT Plus

De Filex QI Power-Spot® nu met draadloos QI-laden, USB-A en USB-C Charge!
De SPOT Plus is dé ronde ‘’All-in One“, inbouwunit welke u niet meer kan missen op uw werkplek! Deze nieuwe elektrificatie unit van Filex is ontworpen met een moderne uitstraling en heeft een uniek Nederlands design.

SPOT PlusSPOT PlusSPOT Plus
De SPOT Plus is dé ronde ‘’All-in One“, inbouwunit welke u niet meer kan missen op uw werkplek! Deze nieuwe elektrificatie unit van Filex is ontworpen met een moderne uitstraling en heeft een uniek Nederlands design.
De power unit kan verzonken worden in uw bureau, waardoor de unit mooi weg valt en uw nog steeds een ‘clean desk’ heeft. De unit is standaard voorzien van 1 x 230 V, 1 x USB A+C Charge (2,5A-5V) en 1 x een (verwisselbare) doorvoer Filex module waardoor u ten alle tijden kunt wisselen tussen HDMI, een RJ45 aansluiting of een USB Extension module (zie onderstaande opties).Deze ronde inbouwunit heeft zelfs nog een extra functie! Naast dat de Power unit een handige afdek-klep heeft, waardoor u geen stof en vuiligheid in uw stroomunit krijgt, kunt u op de binnenkant van deze klep uw smartphone opladen door de ingebouwde QI technologie!Alle voorzieningen in slechts één unit; dat wil u toch ook?

Afmeting: 80mm (Inbouwmaat)

De Filex QI Power-Spot® is voorzien van een vast aansluitsnoer van 1,9 meter met randaarde stekker en is te verkrijgen in de kleur: wit of zwart. Een andere module in uw unit dan de doorvoer? Vraag ons direct voor alle mogelijkheden!

 

MODULE OPTIES:

 

  • 681083 – Filex HDMI module – Wit
  • 681084 – Filex HDMI module – Zwart
  • 681081 – Filex RJ45 module – Wit
  • 681082 – Filex RJ45 module – Zwart
  • 681085 – Filex USB Extension module – Wit
  • 681086 – Filex USB Extension module – Zwart.

 


Merk
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
Zwart
Wit

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2022. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0