Nieuw: Incycle Soft-Seating
Actieprijs!

Nieuw: Incycle Soft-Seating

Design Mathias Seiler
Incycle is een nieuw soft seating-programma van Girsberger dat vanaf het begin is bedacht en ontwikkeld op basis van een circulair materiaalconcept.
1430,-
1144,-
Bespaar nu 20%
Incl. BTW: 1384.24
Nieuw: Incycle Soft-SeatingNieuw: Incycle Soft-SeatingNieuw: Incycle Soft-SeatingNieuw: Incycle Soft-SeatingNieuw: Incycle Soft-SeatingNieuw: Incycle Soft-SeatingNieuw: Incycle Soft-SeatingNieuw: Incycle Soft-SeatingNieuw: Incycle Soft-SeatingNieuw: Incycle Soft-Seating
Het is consequent afgestemd op de eisen van de circulaire economie en bestaat voor 90 - 95 % uit gebruikte en gerecyclede materialen. De basismodule van het programma is een rond poefelement – naar keuze met of zonder rugleuning. Aanvullend zijn er ook kleine poefs of poefs met verzonken tafelbladen. Dankzij de wielen aan de onderzijde kan Incycle snel en afzonderlijk opnieuw worden opgesteld. Daardoor is hij bij uitstek geschikt voor informeel teamwerk, samenwerking, dynamische en communicatieve middenzones en verblijfsruimten. Het ontwerp is van Mathias Seiler. Prijs is van toepassing op de poef mét rugleuning.

 

Grain is een post-consumer gerecyclede polyester boucléstof en een viering van het perfecte onvolmaakte. Met zijn fijne textuur en ingetogen elegantie herdefinieert Grain het volumineuze bouclé en geeft het een eigentijdse, verfijnde vibe. Grain is ontworpen in twee versies die elkaar speels aanvullen en creatieve combinaties mogelijk maken die verschillende tactiele sensaties integreren in bijpassende tinten en tonen. Kies tussen een effen versie en een tweekleurige versie

 


Bestelnummer
C021B11515.00A.000
Rubrieken

Kijk ook eens naar…

Cina

Cina

Prijs:
Op aanvraag

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0