Sapiens High - Glossy Steel

Sapiens High - Glossy Steel

Design Bruno Rainaldi (2021)
Dé originele Sapiens, de verticale boekenpaal voorzien van 14 horizontale metalen legplanken (19x14cm) welke geschikt zijn voor het opbergen van ongeveer 70 boeken.
268,-
Incl. BTW: 324.28
Advies: vraag altijd een offerte aan voor de beste prijs!
Sapiens High - Glossy SteelSapiens High - Glossy SteelSapiens High - Glossy Steel
De Italiaanse architect Bruno Rainaldi is van mening dat boeken niet staand, zoals in een boekenkast, maar liggend moeten worden neergezet. Niet alleen vanwege het feit dat de rugtitels beter leesbaar zijn. De "kolom van kennis" is verticaal en niet horizontaal aldus Bruno. De Sapiens boekenstandaard is nu ook leverbaar in de special edition kleur blank gelakt industrieel stoer staal voorzien van een "glossy" transparante laklaag.

Afmeting: 35x35x202cm (BxDxH) 

Aanbevolen boekformaat: 21x15cm (A5) en 17x24cm 

 

Eventuele oneffenheden, krassen en/of staalbewerkingen zijn zichtbaar door het gebruik van de transparante glossy lak afwerking. Dit is een producteigenschap en kunnen derhalve niet gezien worden als beschadiging.

 

  • Ongemonteerde levering, maar heel eenvoudig zelf te monteren!

Indien u de SAPIENS HIGH 202cm boekenstandaard kunt afhalen in onze vestiging te Lijnden - Airport Business Park, ontvangt u een EXTRA korting van € 30,-  (inclusief BTW).

BBB Italia is de exclusieve fabrikant van de Sapiens boekenstandaards

 

Optioneel:

  • LUX199 Dimbare LED lamp t.b.v. achterzijde Sapiens (+ € 225,- excl. BTW)

 


Bestelnummer
SA202/AC
Designer
Rubrieken
Collecties
Verkrijgbaar in de kleuren
Glossy Steel AC

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0