Soundroom SMALL MEETING ROOM

Design Tomek Rygalik (2017)
SoundRoom van NOTI, ontworpen door Tomek Rygalik, is een origineel en innovatief systeem van akoestische panelen gemaakt van gerecycled PET materiaal.. Het omvat een reeks complementaire oplossingen die het mogelijk maken om het landschap van het hedendaagse kantoor samen te stellen met een focus op ruimtelijke en akoestische aspecten. SoundRoom integreert een innovatieve akoestische paneeltechnologie met de geluidsdiffuserende geometrische oplossingen die worden gebruikt in b.v. opnamestudio’s. NOTI SoundRoom is ontworpen voor open kantoorruimten die gebruik maken van ICT-technologieën en nieuwe systemen voor het organiseren van werk en rust. Afgezien van bedrijfsgerichte gebouwen, is het systeem ook geschikt voor officiële instellingen, bibliotheken of openbare voorzieningen gericht op vergaderingen, teamwerk en concentratiewerkplekken en andere creatieve activiteiten.

Afmeting: 268x201x230cm (BxDxH)

De hoge akoestische kwaliteit van het SoundRoom-systeem is bevestigd in tests uitgevoerd door de AGH Universiteit voor Wetenschap en Technologie (faculteit Werktuigbouwkunde en Robotica, Afdeling Mechanica en Vibro-akoestiek) in Krakau om te voldoen aan de normen:

ISO 354: 2005 Meting van geluidsabsorptie in een nagalmkamer, die de akoestiekklasse bepaalt.

ISO 10053: 2001 Meting van geluiddemping op kantoorscherm onder specifieke laboratoriumomstandigheden, die de ruisonderdrukking bepaalt.

Bestelnummer SR/SMR
Merk
Designer Tomek Rygalik

Verkrijgbaar in de kleuren

PALE Grey
DARK Grey
5827 .00
Excl. BTW
Incl. BTW: 7050.67
Soundroom SMALL MEETING ROOM in de showroom bekijken?
Bel 020 617 01 26 om zeker te zijn dat deze aanwezig is.
Soundroom SMALL MEETING ROOM Soundroom SMALL MEETING ROOM
Soundroom SMALL MEETING ROOM

Adresgegevens

KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

Telefoon 020-617 01 26
info@kmpkantoormeubilair.nl

Veilig betalen met iDeal

KMP Kantoormeubilair levert zowel aan BEDRIJVEN als PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0