TIMETABLE LIFT

TIMETABLE LIFT

Design: Andreas Störiko
De Timetable Lift is een draadloze hoogte instelbare klaptafel [lithium batterijen] / verticaal te benutten als whiteboard – magneetbord – projectiebord.

De Timetable Lift is een draadloze hoogte instelbare klaptafel [lithium batterijen] / verticaal te benutten als whiteboard – magneetbord – projectiebord.
Elektrisch, mobiel en ideaal voor vergaderzalen! De WILKHAHN Timetable Lift maakt gebruik van nieuwe mogelijkheden voor innovatie ruimtes en huddle rooms. Deze tafels zijn niet alleen mobiel, combineerbaar en nestelen compact in elkaar, maar ook flexibiliteit toevoegen in termen van hoogte. Elektrisch verstelbaar in hoogte vanaf 73 cm tot 139 cm, ze zijn perfect voor hot desking waar mensen staan en zitten en zijn een uitstekende keuze voor schaalbare seminar- en projectruimtes waar verschillend houdingen worden vaak toegepast en voor ruim multifunctionele vergader- en presentatieruimten. De prachtig ontworpen tafels zijn compact om op te bergen weg, naar binnen draaien indien nodig, eenvoudig in één stap op te zetten en stel met een druk op de knop de juiste hoogte in.Optionele werking van de batterij maakt mobiliteit ongeacht van waar de voeding zich bevindt. En wat ismeer, als oppervlakken met een droogwismateriaal worden gekozen, de tafel wordt ook een mobiele flip-top projectie scherm en whiteboard.

Afmeting:

 


Merk
Collecties

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2022. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0